მშრალი წითელი ღვინო - საფერავი, დამზადებულია კახეთში, ტიბაანში გაშენებული საფერავის ჯიშის ყურძნისგან. ხასიათდება მუქი ლალისფერი შეფერილობით. გამოირჩევა ახალგაზრდა, შავი ხილისა და კენკრის არომატით (ალუბალი, მაყვალი); ღვინო ხასიათდება კარგად გამოხატული დაბალანსებული ტანინებით და ხანგრძლივი დაბოლოვებით.რეკომენდებულია,მივირთვათ სტეიკთან, მწვადთან, ხორცის კერძებთან და ყველის ასორტთან. დეგუსტაციის ტემპერატურა: 16-18°C.
ტიპი: წითელი მშრალი ღვინო
მწარმოებელი: ტიბაანელი
გრადუსი: 13.00 %
მოცულობა: 750 მლ
სახეობა: წიᲗელი
$ 5