წითელი მშრალი ღვინო - საფერავი დამზადებულია ღვინის დაყენების ქართული ტრადიციული მეთოდით კახეთში, ტიბაანში მოყვანილი საფერავის ყურძნის ჯიშისგან. დამახასიათებელია ბროწეულისფერი შეფერილობა. გამოირჩევა კარგად გამოკვეთილი, მკაცრი თუმცა ჰარმონიულად შერწყმული ხილის არომატებითა და კარგი გემური თვისებებით.მისი მირთმევა რეკომენდირებულია ზღვის პროდუქტებთან, გრილზე და შამფურზე დამზადებულ საქონლის, ღორისა და ცხვრის ხორცთან ერთად.დაგემოვნების ტემპერატურაა: 14 - 16 ° C
ტიპი: წითელი მშრალი ღვინო
მწარმოებელი: ტიბაანელი
გრადუსი: 15.00 %
მოცულობა: 750 მლ
სახეობა: წიᲗელი ქვევრი
$ 8