თეთრი მშრალი ღვინო - რქაწითელი, მზადდება ქართული ტრადიციული მეთოდით კახეთში, ტიბაანში მოყვანილი რქაწითელის ჯიშის ყურძნისგან. ახასიათებს მუქი ჩალისფერი შეფერილობა. გამოირჩევა კარგად ნაცნობი ქართული სუნელებისა და გამხმარი ყვავილების არომატით, დომინირებს გამომშრალი ხილის ტონები, რაც ღვინოს ჰარმონიულს ხდის.მისი მირთმევა რეკომენდირებულია ზღვის პროდუქტებთან, ბოსტნეულის კერძებთან, გრილზე ან შამფურზე მომზადებულ ფრინველის ხორცთან ერთად.დაგემოვნების ტემპერატურაა: 14 - 16 ° C.
ტიპი: თეთრი მშრალი ღვინო
მწარმოებელი: ტიბაანელი
გრადუსი: 12.00 %
მოცულობა: 750 მლ
სახეობა: ᲗეᲗრი ქვევრი
$ 7