თეთრი მშრალი ღვინო - მწვანე, დამზადებულია კახეთში, ტიბაანში მოყვანილი ადგილობრივი ჯიშიდან - კახური მწვანე, ღვინის დაყენების ქართული ტრადიციული მეთოდით. დამახასიათებელია ქარვისფერი შეფერილობა. გამოირჩევა მცენარეული არომატებით.რეკომენდებულია მისი მირთმევა ხორციან სალათებთან და საქონლის ენასთან ერთად.დაგემოვნების ტემპერატურაა: 14 - 16 ° C
ტიპი: თეთრი მშრალი ღვინო
მწარმოებელი: ტიბაანელი
გრადუსი: 11.50 %
მოცულობა: 750 მლ
სახეობა: ᲗეᲗრი ქვევრი
$ 7